SHPËRNDAJE

Apple ka prezantuar edhe për këtë vit ‘Best of 2016″, listën e aplikacioneve, lojërave dhe muzikës më të mirë të vitit.
Aplikacioni më i mirë për iPhone në vitin 2016″ është zgjedhur aplikacioni “Prisma”, ndërkohë që aplikacioni më i mirë në iPad është “Sketchbook Motion”.

Loja më e mirë në iPhone rezulton të jetë “Clash Royale” ndërsa për iPad, çmimi i shkoi lojës “Severed”.

Këngëtari Drake morri çmimet për këngën më të mirë dhe po ashtu albumin më të mirë të vitit.

Për të parë listën e detajuar me të gjitha çmimet që janë zgjedhur nga Apple, mund të vizitoni ueb faqen zyrtare të kompanisë.