SHPËRNDAJE

luboten

Alpinistë nga Presheva gjatë ditës së diel kanë vizituar pikën më të lartë në majën e Lubotenit.
Ata janë ngjitur në 2500 metra lartësi dhe kanë realizuar një foto me flamurin kombëtar me mbishkrimin Lugina e Preshevës. /presheva.com/