SHPËRNDAJE

Kryetari i APN-së në Bujanoc, Arbër Pajaziti në një konferencë për media të mbajtur ditën e hënë ka kërkuar nga pushteti i komunës që ti shpallë zgjedhjet e parakohshme.

“Duke u bazuar në dështimet e këtij pushteti, janë plotësuar të gjitha kushtet që ky pushtet të shkoj në shtëpi dhe ti shpallë zgjdhjet dhe të dalin faqebardhë se në një formë kushtet janë arritur dhe plotësuar që ky pushtet të jap dorëheqje dhe të pranoj para qytetarëve se nuk është në gjendje të qeverisë me komunën e Bujanocit dhe në këtë mënyrë të shkoj në zgjedhje të parakohshme” ka thënë Pajaziti./presheva.com/