SHPËRNDAJE

Alternativa për ndryshim ka bërë mbledhjen e nënshkrimeve me kohë dhe ka bërë dorzimin e listës zgjedhore,ku ka arritu të marrë numrin 1,kështu shkruan ne rrjetin social facebok,Arbër Pajaziti bartës i listës zgjedhore për KNSH,dhe njëherit kanditat për kryetar te KNSH-ës./presheva.com/