SHPËRNDAJE

Dje ne fshatin Miratoc u mbajt tubimi i radhës nga Alternativa për Ndryshim.
Pjesëmarrja e banorëve të fshatit Miratoc ishte në një numer jashtëzakonisht të madh, prezentë në tubim ishin po ashtu anëtarë të APN-së.
Gjatë tubimit u prezantuan edhe kanditatet për këshilltar në Kuvendin Komunal. Ku fshati Miratoc konkuron me tre kanditatë: Deshira Kamberi Shabani, Kastriot Sylejmani dhe Imran Memishi.
Kryetari Arifi gjatë tubimit u shpreh se mos suksesi 27 vjeçar i qeverisjes së më hershme i këtyre personave që asnjëher nuk dhanë përgjegjësi politike neve na bën të fuqishëm dhe garantoi se kufiri Llojan-Miratoc hapet gjatë mandatit tonë 4 vjeçar.
Në përmbyllje të tubimit Arifi tha se “ka ardhur koha që ne ata t’i dergojmë në shtëpi, me 24 dhjetor duke rrethuar nr 1”. /presheva.com/

Image may contain: 11 people, people smiling, crowd

Image may contain: 3 people, people standing, suit and text

Image may contain: 16 people, people smiling, crowd and outdoor

Image may contain: 8 people, people standing

Image may contain: 5 people, people smiling, people standing and suit

Image may contain: 1 person, crowd