SHPËRNDAJE

Kryeministri Albin Kurti priti sot në takim shefen e misionit të BE-së në Kosovë, Nataliya Apostolova dhe zëvendës shefin e BE-së Riccardo Serri, me të cilët ka biseduar për gjendjen me koronavirus COVID-19 dhe masat që ka marrë qeveria në këtë drejtim.

Apostolova ofroi mbështetjen e BE-së dhe tregoi se janë duke bërë përpjekje për të siguruar fonde të cilat do të ndihmonin sistemin shëndetësor të Kosovës, për të menaxhuar sa më mirë situatën e krijuar.

Po ashtu, Apostolova ritheksoi qëndrimin e Zyrës së BE-së se heqja graduale e taksës me Serbinë është hapi i parë i arsyeshëm.