SHPËRNDAJE

Sipas analisti Timothy Arcuri nga Cowen and Company kompania Apple po punon për të prodhuar një model të ri iPhone mini prej 4 inç, i cili do të mund shfaqet në fillim të 2015.

Arcuri pohon se Apple do të mund të nisë tre iPhone të rinj vitin e ardhshëm: azhornimet e të deritanishme 6 dhe 6 Plus dhe një iPhone 6 mini. Analisti thotë se specifikat mund të jenë shumë të ngjashme me ato të ofruara nga iPhone 5s, por me një dizajn shumë të afërt me iPhone 6 dhe iPhone 6 Plus.

iPhone

Ky iPhone 6 mini do të jetë një produkt me “kosto të ulët”, i lehtë dhe i rehatshëm për tu përdorur vetëm me një dorë.