SHPËRNDAJE

Apple ka lëshuar sot iOS 10.3.1 për iPhone dhe iPad.
iOS 10.3.1 vjen vetëm një javë pasi Apple lëshoi iOS 10.3, version i cili u vlerësua për shpejtimin e iPhone’ve dhe për lirimin e hapësirës tek shumica e përdoruesve.

Sipas Apple, iOS 10.3.1 rekomandohet të instalohet, sidomos nga përdoruesit e iPhone 5 dhe 5c, sepse korrigjon disa probleme të vogla dhe përmirëson sigurinë e iPhone dhe iPad.