SHPËRNDAJE

Battery

Kompania Apple po bashkëpunon me ekspertë nga kompanitë e tjera me qëllim që të përmirësojë baterinë e iPhonëve të ardhshëm.

Për ta bërë të mundur këtë kompania ka hapur vende të punës si: “iOS Battery Life Softëare Engineer”, “iOS Poëer Analytics Manager” dhe ‘iOS Softëare Poëer Systems Engineer”, që do të thotë se aplikuesit e suksesshëm do të kenë detyrë të përmirësojnë baterinë e produkteve iOS.

Apple mund të lansojë telefonin e ri iPhone 6S dhe si duket është duke përgatitur një ekip të përkryer për të lansuar sa më fuqishëm pajisjen e re.