SHPËRNDAJE

Lëshimi zyrtar i iOS 11 eshte bere të martën, më 19 shtator.

Versioni më i ri i sistemit operativ mobil të Apple do të jetë i i disponueshëm për shkarkim direkt nga iPhone, ose nga kompjuteri me anë të iTunes.

iOS 11 do të sjellë shumë funksione të reja, ndër të cilat grafikën e re të Control Center, dërgimin e pagesave me anë të Apple Pay, nëpërmjet iMessage, një aplikacion të ri për menaxhimin e fajllave, e të tjera.

Ky version i iOS do të jetë i disponueshëm për iPhone 5s dhe modelet që vijnë pas tij, iPad Air dhe iPad Pro ose modelet më të reja, iPad i gjeneratës së pestë, iPad mini 2 dhe modelet pasardhës dhe iPod touch i gjeneratës së gjashtë.