SHPËRNDAJE

Kandidati për kryetar i komunës së Bujanocit nga Partia Alternativa për Ndryshim, Arbër Pajaziti, në një intervistë për emisionin Diplomaticus të gazetarit Erion Kaçorri denoncon masat e Beogradit për fshirjen e adresave të Shqiptarëve nga kjo komunë më popullsi Shqiptare që ndodhet brenda territorit të Serbisë. Ndër të tjera Pajaziti thekson edhe papunësinë e lartë në këtë komunë, mungesën e investimeve dhe mungesën e vëmendjes nga ana e Serbisë, gjë që i nxit Shqiptarët të largohen çdo ditë nga vendi i tyre.

Intervista e plotë e Pajazitit: