SHPËRNDAJE

Kryetari i degës së APN- së në Bujanoc, Arbër Pajaziti me bashkëpunëtorë ishin për vizitë në Këshillin e Bashkësisë Islame në Bujanoc.

Ata janë pritur nga kryetari i ri Ragmi Destani dhe ekipi i tij.

Në këtë takim janë njoftuar për sfidat dhe prioritetet e këtij institucioni. Pajaziti ka uruar kryetarin Destani për postin në krye të KBI dhe i kanë ofruar bashkëpunim në planet e tij./presheva.com/