SHPËRNDAJE

Udhëtimi i parë “zyrtar” në diasporë, vizitë stadiumit të Real Madridit.

Udhëtimi i dytë “zyrtar” në diasporë, vizitë stadiunit të Cyrihut.

Udhëtimi i tretë “zyrtar” në diasporë, vizitë stadiumit të Minhenit.

Qytetarët e komunës së Bujanocit, nuk kanë nevojë për menaxher të futbollit, por, atyre u duhet një menaxher komunal, i cili ofron kushte dhe shërbime më të mira për jetesë.

P.S. nëse ndokujt nga diaspora i shkon ndermend me ardh në Luginë edhe me ja rreziku karrikat disave, ta dini që shpejt kanë me ju qujt tradhëtar, gylenist, erdoganist, vuqiqist etj etj-shkruan kështu në fb kryetari i degës së APN-së në Bujanoc, Arbër Pajaziti./presheva.com/