SHPËRNDAJE
Duke i përcjellur zhvillimet e fundit politike në vend dhe rajon, kuptojmë që gjërat po lëvizin, por nuk kemi asgjë të kjartë dhe nuk e di çka do të bëhet. Por, duke pasur parasysh se më keq nuk mund të bëhet për shqiptarët në Luginë, nuk po bëhemi edhe aq merak. Shqetësuese dhe dëshpëruese për neve është kur po ndegjojmë: politikan, gazetarë, “analista”, opinionista, se më shumë e duan Zveçanin, Leposaviqin, Zubinpotokun pa njerëz se sa Luginën me shqiptarë. Kur po i shof në televizor të tillët herë po më vjen me i sha e herë me i pshty shkruan kështu në profilin fb, kryetari i degës së APN-së në Bujanoc, Arbër Pajaziti .