SHPËRNDAJE

ArditaSinani

Partia për Veprim Demokratik ka mbajtur sot në Preshevë zgjedhjet brenda partiake ku kanë zgjedhur kryetarin e degës së Preshevës.

Me 101 delegat vote të PVD-së, gjithsejt votuan 89 delegatë, një votë ishte e pavlefshme ndërsa munguan 12.

Ardita Sinani ka marrë 49 vota, apo 55.06% duke u zgjedhur kryetare e degës së Preshevës, Sabri Mehmeti mori 6 vota apo 6.74% dhe u zgjedh sekretar i degës, ndërsa Xhelal Mehmeti mori 33 vota apo 37.08% duke u zgjedhur si nënkryetar i degës. /presheva.com/