SHPËRNDAJE

Kryetari i përkohshëm i komunës së Preshevë z Shqiprim Arifi gjatë qëndrimit te tij zyrtar në Tiranë ishte mysafir në televizionin TV REPORT ku z.Arifi gjatë kësaj interviste bizneset në Preshevë i quajti heronje.

Në pyetjen e gazetares se kush është baza e ekonomisë ne Preshevë ? Kryetari Arifi në përgjigjen e tij tha se baza e ekonomisë janë pikërisht ata bizneset vendore, faleminderit që i kemi ata të cilet në këto kohë të vështira e përballojnë këtë situatë.
psh.Ata me ujë të pijshëm e kanëz gjidhur vet problemin, po ashtu si në zhvillimet e jashtme ata kanë mundur të perballojnë dhe janë munduar maksimalisht të investojnë në vendin tonë dhe të krijojnë vende të reja të punës, dhe në këtë formë të stopojnë emigracionin. Realisht ata janë heronjë tanë të Preshevës.

/presheva.com

Më poshtë mund te ndiqni një pjesë të kesaj interviste:

Arifi – Bizneset tona lokale,heronj që mbajnë gjallë ekonominë Preshevare (Video)

Posted by Presheva.com on Dienstag, 24. Oktober 2017