SHPËRNDAJE

Shqiprim Arifi e vlersoi lartë aktivitetin e artistit preshevar Gold AG për dhurimin e fletoreve për nxënësit e shkollave në fshatin Miratoc dhe Rahovicë, duke e cilsuar këngëtarin preshevar si ambasador dhe përfaqësues i vlerave tona të mirfillta ku do që ai shkon dhe prezanton. Kryetari Arifi gjithashtu është ndier i zhgënjyer për shkak të politizimit të çështjes nga ana e drejtorisë së shkollës “Ibrahim Kelmendi” në Preshevë rreth shpërndarjes së fletoreve nga ana e Gold AG në prezencën e Kryetarit Arifi !