SHPËRNDAJE

NagipArifi

Kryetari i Partisë Demokratike, Nagip Arifi, është rizgjedhur edhe për një mandat katër vjeçar në krye të partisë.

Në kuvendin e dytë zgjedhor të Partisë Demokratike në Bujanoc, kryetari aktual, Nagip Arifi, është rizgjedhur edhe për një mandat të ardhshëm katër vjeçar.

Arifi, u votua nga të gjithë delegatët e pranishëm, duke mos patur kundër kandidat dhe asnjë votë kundër. /presheva.com/