SHPËRNDAJE

Kryetari i Organit te përkohshëm të Komunës së preshevës z.Shqiprim Arifi gjatë një interviste të realizuar sot për portalin presheva.com tha se teatri është një gjë vitale për shoqerinë tonë në aspketin e fushës së kultures, është prej programit tonë politik.
Nuk duhet të jetë diskutabile një teatër në vitin 2017, ne jemi në shekullin më të ri, më modern dhe jemi në një shekull që Teatrin e zë diçka si të nënkuptuar, për fat të keq deri më tani tek politikanët e vjetër te lidershipi i stërvjetuar ka hasur në vesh te shurdhër është politizuar janë bërë shum debate prej vitit 2005 por për ne si APN ka qenë diçka absolutisht e natyrshme dhe e kemi aprovuar. /presheva.com/