SHPËRNDAJE

Arrestimi

Policia e Nishit ka arrstuar dy preshevar për shkak të dyshimit se kanë kryer vepër penale për kalim ilegal të kufirit dhe trafikim të njerëzve.

Të dyshuarit me veturë të tipit “Vectra” kanë lëvizur para furgonit tip “Peugeot”, dhe në këtë mënyrë kanë ndihmuar që furgoni të lëviz me 22 shtetas të Afganistanit.

Të dyshuarit janë dorëzuar në gjykatën e Nishit.