SHPËRNDAJE

Policia arrestoi A.B. (70) nga komuna e Preshevës me dyshimin për mbajtjen e një arme të mbushur me fishekë për të cilën nuk kishte leje, njoftoi sot Administrata e Policisë në Vranjë, transmeton presheva.com.

Policia në një fshat në komunën e komunës së Preshevës, gjatë kontrollimit, në setrën e A.B. gjeti një pistoletë “Zastava M 57” me kalibër 7.62 mm me fishek me gjashtë plumba, pa leje për mbajtjen dhe posedim.

Sipas urdhrit të prokurorit të Prokurorisë së Lartë Publike në Vranjë, i dyshuari u arrestua për një maksimum prej 48 orësh, pas së cilës ai do të dërgohej në prokurori me një padi penale./presheva.com/