SHPËRNDAJE

refugjat
Në kampion e pranimit për refugjatë në Miratoc ka arritur një grupë prej 300 migrantësh pas dy ditë ndalese.

Ata në Serbi kanë arritur me tren nga Gjevgjelia e Maqedonisë.

Pas arritjes në Miratoc, ata me autobusë do të dërgohen në qendrën e pranimit në Preshevë dhe atje do të regjistrohen.

Gjatë natës siç presin ata nga qendra, migrantvt me autobusë do të udhëtojnë drejt Shidit.

Nuk ka paralajmërime se sonte apo nesër që të arrijnë grupe të reja. /presheva.com/