14.8 C
Presevo, Serbia
19.09.2019
Ballina Artan Abazi dhe tre dëshmorët e Prizrenit: Shkëlzeni, Betimi dhe Ekremi, yje të pashuar për Çlirimin e Kosovës Lindore 52462755_2182322905318047_6606583729101996032_n

52462755_2182322905318047_6606583729101996032_n