SHPËRNDAJE

 

Hip hop artisti i ri Ibrahim Halili nga Tërnoci  Iba ka publikur projektin e këngës me titullin ” 1minut ” në  bashkëpunim me rep/artistin ” mellon”.

Projketi është realizuar nga Inquality Team që  ka bërë inçizimin,  miksimin dhe masterizimin e kësaj kënge dhe është nën menaxhimin  e tyre.

Ibrahim Halili  i lindur më 20 shtator 1994 është një këngëtar, kompozitor shqiptar  nga fshati Tërnovcë i  Bujnocit ,  ishte i përfshirë në muzikë që nga një mosha e re.

Duke nënshkruar me Inquality Team këtë vitë 2018, Ibba lansoi  ​​këngën e tij në bashkëpunim me hip hop artistin “Mellon” me titull “1minut”.

Ibrahim Halili  arriti kulmin në top lisat Kosovare dhe më pas çertifikuan të  drejtat  e autorit.

Me këngën e tij të parë “1minut!”,  përveç punës së tij në këndim, Ibrahimi ka ndjekur një karrierë në audio engineering. Në vitin 2010  përfundoi shkollim në Sea Institut në shtetin Suedez.