SHPËRNDAJE

Gazetari i njohur spanjoll i gazetës AS shkruan se Manchester United po tenton ta sjellë Leo Messin në Old Trafford.

Gazetari i AS, Balag shkruan se Manchester beson tek transferimi i mundshëm i Leo Messit.

Ai lajmin e tij e bazon në dy teza: E para, ai beson se Leo Messi është gjithnjë e më i pakënaqur tek Barcelona, ku shpesh merr kritika dhe fyerje në llogari të lojës. Ai shkruan se Messi deri dikund është vendosur në situatë të papërshtatshme, pasi bashkëlojtarët e tij nuk e përkrahin në situata të vështira.

Transferimin e mundshëm me vlerë prej 250 milionë euro do ta financoj Nike, duke ditur se Messi është ambadasor i Adidas.