SHPËRNDAJE
selective focus of scientist holding sample with coronavirus test lettering near test tubes isolated on white

 

Sipas të dhënave të fundit të publikuara nga portali Covid19.rs në shtatë komunat e rrethit të Pçinjës, pandemia e koronës së virusit është pasive dhe numri i të infektuarve mbetet 138, që është i njëjti numër krahasuar me të dhënat e djeshme./presheva.com/