SHPËRNDAJE

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, pas sulmit ndaj gazetarit Vehbi Kajtazi, sot mban aksionin protestues në mbrojte të lirisë së mediave dhe sigurisë së gazetarëve.

Aksioni protestues mbahet në sheshin “Skendërbeu” në Prishtinë, afër objektit kryesor të Qeverisë dhe Kuvendit të Republikës së Kosovës, dhe fillon në ora 12.00.

Protesta mbahet me slloganin #Nukpushojmë, protestojmë. /presheva.com