SHPËRNDAJE

Ata që merren me politik është mirë ta ndihmojnë arsimin e jo ta njollosin arsimin me çështje joparimore, ka thënë kështu në intervistën për portalin preshevacom,kryetari i aktivit të drejtorëve të arsimit fillorë dhe të mesëm në komunë të Preshevës, Gafurr Hyseni.

Deklaratat e disa liderëve politik lidhur me sferën e arsimit janë të nivelit shumë të ulët sepse po ata persona asnjëherë nuk ndikuan pozitivisht për arsimin në Preshevë, tha ndër të tjera Hyseni.

Vlen të përmendet se pak ditë më parë me një komunikatë për media kishte dalë PDSH lishur me ditarët elektronik./presheva.com/