SHPËRNDAJE

AudiR8-01

Audi për Panairin e Gjenevës ka zgjedhur R8 e ri i cili, pos modelit standard të motorit me benzinë V10 në Zvicër, ka pasur të ekspozuar edhe motorët elektrikë R8 e-tron si dhe ata garuesit R8 LMS.
Audi R8 me motorin 5,2 litërsh V10 FSI ka dy versione. Varianti bazë ka 540 kuaj fuqi derisa më i fuqishmi R8 V10 Plus ka 610 kuaj fuqi.

AudiR8-02

Audi elektrik R8 e-tron ka 462 kuaj fuqi, autonomia e tij është 450 km, bateritë i nga 92 kWh. Shpejtësinë nga 0 në 100 km/h e arrin për 3,9 sekonda.

AudiR8-03

AudiR8-04