SHPËRNDAJE

Sigurisht se e dini që Bugatti nuk krijon vetura të lira, por kjo nuk do të thotë se nuk mund të eksperimentohet me modele më të lira për të bërë diçka si Chiron.
Grupi ‘Volkswagen’ është pjesë e shumë veturave sportive si Porsche 911, Lamborghini Huracan dhe Audi R8.

Por një pronar i një Audi R8 vendosi që veturën e tij ta kthente në një Bugatti të ri, duke e modifikuar për ta bërë të duket si një Chiron,.

Pronari nga Nju Jorku e modifikoi bukur veturën në pamje, për ta bërë sa më të ngjashme me modelin e Bugatti.