SHPËRNDAJE

Audi RS 6 është një nga modelet e kësaj marke me performanca të larta, ky model është prodhuar nga Audi Sport GmbH.

Emërtimi RS e ka marrë për shkak të ‘Rennsport’ e cila në gjuhën shqipe do të thotë ‘sport gara’, shkruan IndeksOnline.

Po ashtu kjo makinë përmbanë disa nga teknologjitë më të reja dhe të përparuara që i posedon Audi.

Që kjo makinë është mjaftë e fuqishme po dëshmohet edhe përmes një videoje, të publikuar në të cilën shihet se si kjo makinë është fantastike edhe për ‘drift’.