SHPËRNDAJE

AudiRS6-01

Kjo është një Audi RS6 e modifikuar nga kompania Litchfield në Britani të Madhe.
Kjo kompani ka arritur të liroj më shumë kuaj fuqi nga motori V8 4.0 litër me turbo të dyfishtë me 552kf. Modeli i modifikuar tani gjeneron 750kf që është më shumë se fuqia e Ferrari F12, transmeton Express. Tani ky motor gjeneron 198kf më shumë se motori standard i RS6.

AudiRS6-02

Përshpejtimin nga 0-100 km/h e arrin për 3.2 sekonda, njësoj si Porsche 911 Turbo S dhe shpejtësi maksimale prej më shumë se 300km/h.

AudiRS6-03