SHPËRNDAJE

Ministria e Brendshme e Serbisë dhe policia e Austrisë kanë arrestuar 2 persona për kontrabandë me drogë, transmeton Anadolu Agency.

Përmes një kumtese MPB e Serbisë thekson se në Austri janë arrestuar 2 shtetas të Serbisë, të cilët ishin duke transportin e lëndëve narkotike të llojit marihuanë.

“Me bashkëpunimin e policive të të dyja vendeve janë zbuluar  2.5 kg  drogë  marijuanë në kushte artificiale dhe është konfiskuar sasi e konsiderueshme”, thuhet në kumtesë.