5.9 C
Presevo, Serbia
20.01.2021
Ballina Autorët Postuar sipas Presheva com

Presheva com

37175 Postimet 1 KOMENTET

Spastrim etnik pa pikë gjakimi në Luginën e Preshevës

Me përjashtime të vogla, dy dekadat e fundit e kanë gjetur Luginën e Preshevës të harruar në politikat e shteteve shqiptare. Përballë kësaj indiference,...

Ragmi Mustafa: Gara nuk na ndanë, të bashkuar drejt fitoreve të...

“Gara nuk na ndanë, të bashkuar drejt fitoreve të reja do të vazhdojmë edhe më fuqishëm gjer në bashkimin e madh me Kosovë”, ka...

Fazliu: Kërkojmë respektimin e marrëveshjes nga partnerët e koalicionit në qeverisjen...

Këshilltarja nga radhët e APN- Seuda Fazliu në fillim të seancës së KK kërkoi nga partnerët e koalicionit qeverisës që ta rrespektojnë marrëveshjen e...

Kryetari i gjyqit për kundërvajtje: Faleminderime për kryetarin e komunës për...

Kryetari i gjyqit për kundërvajtje në Preshevë z. Burhan Shaipi në një prononcim për presheva.com ka faleminderuar komunën dhe kryetarin e komunës së Preshevës...

Komuna e Bujanocit shpërndan pako për nxënësit me nevoja të veçanta

“Kënaqësi e veçantë që të bëjë shpërndarjen e pakove për të gjithë nxënësit me nevoja të veçanta që ndjekin mësimet në shkollat fillore dhe...

Arifi: Makinacionet politike të konjukturave të stërvjetëtuara po sjellin përsëri Preshevën...

Të nderuar qytetarë të Komunës së Preshevës, Të nderuar zonja dhe zotërinj, Siç jeni të informuar, muaj më parë ish-partneri koalicionar në pushtetin lokal të Komunës...

Gjithçka që duhet të dini për karantinën dhe PCR testin prej...

Ndryshe nga shteasit e huaj, të cilët nuk mund të hyjnë në Serbi pa një test negativ PCR nga 20 dhjetori, qytetarët tanë munden,...

Medvegja nuk është kurrë vetëm!

Shkruan : KOSTAQ PAPA PhD E Drejte Nderkombetare Deputet i Tiranes dhe Emigracionit Kryetar i PESH Kreu i Lobuesve per Kosoven ne Parlamentin Shqiptar Themelues i Platformes: Medvegja nuk...

Shtëpia e shëndetit në Preshevë renovon komplet ngrohjen qendrore

Shtëpia e shëndetit "Presheva" në Preshevë ka renovuar ngrohjen qendore. "Pas 20 vitesh ngrohje me qymyr, kemi renovuar komplet ngrohjen qendrore sipas sistemit ekologjik me...

Deputetja Beqiri kërkoi rritjen e transferit për komunën e Bujanocit

Deputetje shqiptare në Parlamentin e Serbisë, Nadije Beqiri në seancn e fundit ka kërkuar mes tjerash rritjen e buxhetit për qeverisjen lokale në Bujanoc. Ajo...