6.2 C
Presevo, Serbia
22.11.2019
Ballina Autorët Postuar sipas Preshevacom L.

Preshevacom L.

9639 Postimet 0 KOMENTET

Minishengeni Ballkanik dhe spastrimi etnik i shqiptarëve të Medvegjës

Liderët e disa vendeve të Ballkanit Perëndimor, pas mohimit të paktën përkohësiht të vazhdimësisë së rrugës së përfsirjes në BE, janë hedhur në një...

Një ngjarje madhore për brezat e rinj ‘’Zonjat shqiptare për fëmijët”

Qendra Albanian Excellence në bashkëpunim me Bibliotekën e qytetit “Mehmet Jusufi”, shpallin konkurs për botimin e dy Antologjive që do të përfshijnë tregime dhe...

AFEDS alarmon ndërhyrje emergjente për situatën në Medvegjë

Forumi Shqiptar për Zhvillimin Ekonomik në Serbi në një mbledhje të rregullt ka vlerësuar situatën dy muaj pas zgjedhjeve lokale në Medvegjë. Ja deklarata...

Ambasadori i Republikës Shqipërisë, Qemajl Minxhozi priti në takim afaristin...

Ambasadori i Republikës së Shqipërisë, Qemajl Minxhozi sot në Kosovë priti në takim pune afaristin nga Medvegja, Muharrem Salihu njëherit këshilltarë në kuvendin e...

Ligji për mbrotje shëndetsore mundëson përzgjedhjen e mjekut tuaj personal

Ligji për mbrojtje shëndetsore mundëson përzgjedhjen e mjekut tuaj personal, andaj më poshtë keni oraret e mjekëve dhe pediatrëve tuaj të zgjedhur në shtëpinë...

Salihu optimist se edhe Presheva do të jetë e trajtuar sikur...

Drejtori i Shtëpisë së Shëndetit, Driton Salihu realizoi një takim të përbashkët në Tiranë me ministren e shëndetësisë dhe mbrojtjes sociale të Shqipërisë. Në këtë...

Albanian Excellence dhe Biblioteka : Antologji për fëmijët e talentur në...

-Iniciohet nisma mbarëkombëtarë “Zonjat për fëmijët “. TIRANE, 1 Nëntor/AE/-Qëndra Albanian Excellence në bashkëpunim me Bibliotekën e qytetit “Mehmet Jusufi”, në qytetin e Preshevës, kanë...

Reportazh për Konferencën Shkencore të Preshevës – 26 Tetor 2019

Konferencat përgjithësisht organizohen në kuptimin e mobilitetit fizik, të bashkëpunimit akademik, institucional dhe individual dhe te bartjes e të shkëmbimit të dijes ndërmjet studiuesëve...

Kultura e leximit dhe shprehia e kuvendimit

Nexhmedin Saqipi Kohëve të fundit, si duket qytetarin tonë e ka zënë një plogështi ndaj librit, ai më shumë shpenzon energji, duke kaluar kohën me...

Sami Salihu fton qytetarët të bëhen pjesë e projektit Mbjelle edhe...

Nën moton "Mbill një pemë, Pemët janë mushkëritë tona", së bashku me F.R. "Rahovica" po vazhdon realizimi i këtij projekti. Ky projekt ka për qëllim...