9.4 C
Presevo, Serbia
31.05.2020
Ballina Autorët Postuar sipas Preshevacom L.

Preshevacom L.

13397 Postimet 0 KOMENTET

Lugina e Preshevës,meriton përkujdesje më të madhe institucionale

Të mërkurën e 24 tetorit, në Institutin Albanologjik, në Prishtinë, Akademik Rexhep Qosja, priti përfaqësuesit e jetës kulturore dhe informative të Luginës së Preshevës....

Xhelal Hasani: Heqja e rrethrrotullimit është bërë që të vendoset një...

Mbrëmë rreth orëve të vona të mesnatës është bërë heqja e rrethrrotullimit në qendër të qytetit në Preshevë ku ky rrethrrotullim ishte vendosur më...

Kryetari Arifi: Ai që nuk ka ditur të menaxhojë projektet elementare...

Alternativa për Ndryshim dje ka vazhduar shpalosjen e programit parazgjedhorë edhe në bashkësinë lokale Leran ku mori opinionet e banorëve lidhur me brengat që...

Shqiprim Arifi: Pushteti i PDSH- së diskriminoi bashkësinë lokale Bushtran, nuk...

Kryetari i komunës së Preshevës, Shqiprim Arifi ka vazhduar vizitat në terren me bashkëpunëtorët e tijë edhe në bashkësinë lokale Bushtran. Arifi në deklaratën për...

Të enjtën fillon projekti i të rinjëve ”Gjenerata e 2000” në...

Të enjtën nga ora 19:45 fillon projekti i të rinjve ''Gjenerata e 2000'' në objektin e SH.T.P ''Abdulla Krashnica'' në Preshevë. Ne si medium i...

Shqiprim Arifi: “Rrethi i Ragmijës”, simbol i katrahurës në qendër të...

Mbrëmë në orët e vona në qendër të qytetit në Preshevë është rrënuar rrethi. Kryetari Arifi në një postim në rrjetin social ka deklaruar...

Ka filluar sanimi i rrugës afër Xhamisë Ibrahim Pasha

Kjo rrugë edhe pse ka qenë e asfaltuar, ajo është shkatërruar nga reshjet atmosferike dhe janë mbyllur pusetat përmes të cilave qarkullojnë ujrat atmosferike. Komuna...

APN shpalosjen e programit e ka vazhduar në bashkësitë lokale Stacioni...

Alternativa për Ndryshim gjatë ditës së djeshme ka vazhduar shpaloshjen e programit parazgjedhorë dhe fushatën derë më derë me banorët e bashkësisë lokale Stacioni...

Kanë përfunduar punët në sanimin e deponisë ilegale dhe rregullimin e...

Tashmë është bërë sanimi i deponisë ilegale edhe në Lagjen e Gerajve dhe tani e tutje të gjitha mbeturinat e amvisërive, duhet t'i dorëzohen...

Rregullohet shtrati i lumit në fshatin Geraj

Pas përfundimit të rregullimit komplet shtratit të lumit në fshatin Geraj, që nga pjesa e e përme e fshatit, që përfshihet komplet fshati, deri...