6.4 C
Presevo, Serbia
03.12.2020
Ballina Autorët Postuar sipas Preshevacom M

Preshevacom M

733 Postimet 0 KOMENTET

Rritjet e të ardhurave janë të pashmangshme për tre grupe qytetarësh,...

Takimi i fundit i Qeverisë së Sërbisë me misionin e FMN-së në kuadër të marrëveshjes aktuale ka përfunduar dhe tani është e sigurt që...

Metini i pari në nivel kantoni i dyti në nivel shteti,...

Metin Salihu me prejardhje nga Tërnoci komuna e Bujanocit i cili jeton dhe vepron në Zvicër me sukses ka kryer studimet dhe është diplomuar...

Bujanoc: Përse nuk iu bindën qëndrimit të partisë dy anëtarë e...

Mbledhja e fundit e Këshillit Komunal është një dëshmi mëse e qartë se diçka brenda PVD-së në Bujanoc nuk është duke funksionuar siç duhet. Përderisa...

Nesër bëhet pagesa e 60% për punëtorët, gjegjësisht 18.000 dinarë për...

Shteti nesër do të paguajë 60% të pagës minimale, gjegjësisht rreth 18,000 dinarë për punonjës, për 235.372 subjekte ekonomike në të cilat punojnë 1.016.535...

Nga 1 shtatori masa të rrepta, nxënësit që nuk mbajnë maska...

Se si do të duket viti i ri shkollorë në Sërbi këtë me saktësi askush nuk mund ta thotë. Ditë më parë, Ministri i Arsimit,...

Secilit punëtorë për muajt korrik dhe gusht shteti do ti japë...

Ndihma e re shtetërore në formën e pagesës së 60 përqind të pagës minimale praktikisht do të thot si më poshtë: Shteti secilit punëtorë të...

Ambasadori Boçka uronë kryetarin Arifin për fitoren

Ambasadori i Shqipërisë i akredituar në Beograd Ilir Boçka po qëndronë në vizitë njëditore në Luginë të Preshevës, gjegjësisht në komunat e Bujanocit dhe...

Rrethi i vendeve evropiane në të cilat mund të udhëtojmë po...

Kufijtë e Bashkimit Evropian janë të gjitha, vetëm se jo plotësisht të mbyllur për qytetarët e Serbisë. Vetëm disa shtete anëtare të BE-së kanë vendosur...

Sharçeviç: Nga shtatori, nxënësit në shkollë do të shkojnë çdo të...

Procesi mësimorë nga shtatori do të mund të jetë i kombinuar, që do të thotë se nxënësit do të zhvillonin orët online (në internet),...

Në fund të qershorit, KORONA ka “SHPËRTHYER” në Sërbi, epidemiologët pohojnë...

Festat në klubet të natës, ahengjet në ambient të hapur ose të mbyllur, ndeshje ku janë grumbulluar mijëra njerëz, dhe transporti publik ku është...