SHPËRNDAJE

Njerëzit vullnet mirë kanë ndihmuar Emergjencën e re duke i dhuruar aparatura medicinale.

Avni Hafuzi dhuron aparatin për oksigjen për repartin e emergjencës në Preshevë. Veprimtari preshevarë i cili jeton dhe punon në Hungari nuk ka ndalur aktivitetin e tijë kontribues për bashkëvendësit dhe institucionet komunale në të gjitha sferat.

Drejtori i Shtëpisë së Shëndetit në Preshevë, Driton Salihu ka falemderuar donatorin duke shprehur mirënjohje të thellë për kontributin e tijë. Këtë javë u bë hapja solemne e objektit të ri të Ndihmës së shpejtë në kuadër të shtëpisë së shëndetit në Preshevë e cila ofron kushte shumë të mira për pacientët dhe stafin mjekësore./presheva.com/