SHPËRNDAJE

Gordana Kingji (BabyGee) ksihte zgjedhur llogarinë e saj në Instagram për ta lajmëruar rastin pas policisë, ku dhe njëkohësisht kërcënon ish-shoqen se nuk do ta lë me kaq

Mirëpo kjo si duket nuk i ka pëlqyer tashmë ish-shoqes së saj Bleta Gashi e cila menjëherë erdhi me reagimin e saj nëpërmjet disa Instastory ku e mohoi atë çfarë ka thënë BabyGee dhe tha se ishte ajo e cila ia nisi e para, përndryshe nuk do ta bënte.