SHPËRNDAJE

Në ndeshjen futbollistike të ligës polake, mes Legia Warszaëa dhe Korona Kielce, në tribunat e stadiumit të Varshavës është varur një transparent, ndër më të poshtrit kundër shqiptarëve, me këtë përmbajtje: “Q… p… shqiptarë. Kosova është Serbi”!

Kjo nuk është hera e parë që mbështetësit e ekipit Legia varin transparente të tilla.

kujtojmë se në këtë ekip luan edhe serbi Miroslav Radovic, ndërsa transparenti është shkruar në serbisht dhe në alfabetin cirilik.

Ndryshe, Polonia ka njohur me kohë pavarësinë e Kosovës.