SHPËRNDAJE

Shitet banesa ne Prishtinë në lagjen Ulpiana llamella b8, hyrja 1 (afër shkollës “Hasan Prishtina”). Banesa është 46 m2. Çmimi sipas marrëveshjes.

Për më shumë informata lajmërohuni në numrat e telefonave: +38163518666 & +37745556556 si dhe perms Viber – it.