SHPËRNDAJE

Spitali Special Shtetëror për Rehabilitimin “Vranjska Banja” është ofruar për shitje me një çmim fillestar prej 870 mijë eurosh.

Në kompleksin e ofruar, pranë ndërtesës së spitalit special në më shumë se 2.2 mijë metra katrorë, ndodhet edhe ndërtesa e hotelierisë “Kicher” në 1.2 mijë metra katror, ​​njoftoi Drejtoria e Republikës për Pronë.

Paketa gjithashtu përfshin tre objekte ndihmëse në një total prej më shumë se 300 m2 si dhe tokë në pothuajse 4,000 metra katrorë.