SHPËRNDAJE

Vendi ku kalon hekurudha dhe bashkohet me rrugën që lidh fshatin Raincë dhe rrugët tjera me vite ka qenë problem.
Për shkak të mos posedimit dhe rrezikshmërisë së madhe që ka kjo pjesë ku ndodhet barriera, janë shkaktuar edhe aksidente të shumta.

Me këtë rast, kryetari i komunës së Preshevës Shqiprim Arifi është takuar me drejtorin e hekurudhave të Serbisë, z.Jeftiq.

Ai ka njoftuar kryetarin Arifi për punimet për vendosjen e rampës automatike në fshatin Raincë të cilat vetem se kanë filluar dhe deri në fund të muajit Qershor projekti do të përfundohet.