14.5 C
Presevo, Serbia
20.05.2019
Ballina Bashkësia Islame për Preshevën, Bujanovcin dhe Medvegjën vizitojnë KMSH-në 54436732_332232720969612_973433382492962816_n

54436732_332232720969612_973433382492962816_n