SHPËRNDAJE

Drejtues institucional nga mërgimtarët tanë dhe bashkëvendësit që përkohsisht janë jashtë vendlindjes këshillojnë që të mos udhëtojnë për një kohë nëse nuk është e nevojshme.

Edhe nëse nuk jeni të prekur nga virusi, shanset janë shumë të mëdha që të infektoheni, andaj shmangjuni udhëtimeve thonë drejtuesit e mantel bardhëve.

Momentalisht në Preshevë situata është e qetë, nën kontroll dhe nuk ka raste të dyshuara./presheva.com/