SHPËRNDAJE

Zgjedhjet e fundit lokale në komunën e Medvegjës kanë humbur plotësisht shpresat te shqiptarët e kësaj komune. Në një intervistë telefonike për presheva.com Fehmi Beha këshilltarë në Kuvendin Komunal të Medvegjës nga lista e koalicioni “Të gjithë për Medvegjën”  tha se, “Shqiptarët e Medvegjës e kanë humbur shpresën për një të ardhme më të mire. Sipas Behës e vetmja shpres është formimi i Qeveris së Kosovës dhe masat që duhet ti ndërmerrë në këtë drejtim, në të kundërtën kjo nuk kuptohet ndryshe veq se një asimilim i shqiptarëve. Intervista e plotë./presheva.com/