SHPËRNDAJE

Meqenëse koronavirusi është përhapur në botë, paniku rritet, ndërsa maskat mungojnë. Shikoni këtë video të shkurtër si të bëni maskën për pak sekonda!

E gjitha që ju duhet janë peshqiri dhe dy llastikë. Atë që duhet ta bëni, është që atë maskë patjetër duhet ta zëvendësoni shpesh.

Mund edhe maska e tillë të përdoret, mirëpo vetëm derisa jeni në autobus apo në barnatore. Pra, diku ku qëndroni shkurtimisht.

Kështu derisa jeni në ajër (në ambient të hapur) nuk ka kurrfarë qëllimi.

Për personat e moshuar, nuk është fare opsion i keq.

Shikoni si mund ta bëni vetë maskën të mbrojtjes afatshkurtër, e cila mund të jetë alternativë e mirë derisa ato më cilësore nuk dalin nëpër barnatore.