SHPËRNDAJE

Në festivalin tradicional tashmë shumë të njohur “Coachella” ajo zyrtarisht është femra e parë me ngjyrë të zezë që pushtoi mediat.
Performanca e saj ishte tributë për universitetet e të rinjëve Afro-Amerikan.

Atë e përkrahën një trup e madhe artistike që mahnitën publikun, dhe shpalosën vlerat e kulturës së nacionalitetit të tyre.