SHPËRNDAJE

Bindu që askush nuk është më i mëshirshëm për ty se sa Zoti yt, dhe askush nuk i di brengat e tua më mirë se Zoti yt, dhe askush nuk mund të ngrisë nga ti të keqen, përveç Zotit tënd. Atëherë, kërko ndihmë nga Allahu dhe kthehu tek Ai.

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi