SHPËRNDAJE

Njerëzit shp[esh nuk janë të matur në çdo veprim që bëjnë por nëse do të ishin në vendn e buinjakëve Ronni dhe Donnie atëherë do të ishin më të matur dhe do ta kuptonin rëndësinë e të qenët i lirë dhe mirë fizikisht.

Këta janë binjakët më të vjetër në botë të cilët prej vitesh jetojnë të ngjitur me njëri-tjetrin.

Binjakët kanë katër krahë dhe këmbë, por kanë dhe një legen të bashkëngjitur . Ato kanë përfituar nga kjo anamali e lindjes dhe kanë punuar dhe në cirk, kurse tani janë tërhequr në Dayton.

Një ndihmë e mirë për binjakët duket se kanë qenë familjarët e tyre motrat, vëllezërit të cilët nuk i kanë përjashtuar asnjëherë nga aktivitetet e tyre.